Hendrik Maertens
interieurinrichting
schrijnwerk op maat

Over ons

Schrijnwerk Maertens te Brugge levert maatwerk voor het interieur en exterieur van woonhuizen, appartementen, kantoren en winkels. U kan bij ons terecht voor kleine opdrachten of de volledige interieurinrichting van één ruimte of een hele woning. Laat de afbraak van oude constructies u niet weerhouden; we installeren schrijnwerk zowel in nieuwbouw als in het geval van renovatie.

Ons kleine team beschikt over meer dan 25 jaar ervaring en vakkennis in schrijnwerkerij, meubelmakerij en winkelinrichting. Met liefde voor het vak houden we ons voortdurend op de hoogte van de laatste technieken, nieuwe materialen en interieur trends, zodat u kan rekenen op perfect maatwerk, welke stijl u ook verkiest. Tijdens de uitvoering van uw project kan u een discrete werkwijze verwachten en beschikt u steeds over een direct aanspreekpunt voor al uw vragen.

Aangezien het steeds om unieke opdrachten gaat, is het moeilijk hier een exacte prijs voor schrijnwerk op maat te geven. Wenst u exact te weten hoeveel uw schrijnwerk gaan kosten? Leg dan een afspraak voor een bezoek bij u ter plaatse vast. Op die manier kunnen we samen alle mogelijkheden van uw project nagaan, een budget bepalen en u advies geven over materialen en uitvoering.

Interesse? Bel ons nog vandaag op het nummer 0495 77 34 06 of zend ons mail via info@schrijnwerkbrugge.be.