Hendrik Maertens
interieurinrichting
schrijnwerk op maat

Badkamers

Is uw badkamer heel compact en onhandig ingericht? Of wenst u een badruimte met duurzame badkamermeubels in uw verkozen stijl en materiaal?

Kiezen voor badkamerkasten en wastafels op maat zorgt ervoor dat er van de beschikbare ruimte optimaal gebruik wordt gemaakt. Badkamers zijn immers dikwijls kleine ruimtes waar alle sanitaire installaties hun plaats moeten vinden. Een mooi gespreide en doordachte opstelling van uw badkamermeubels geeft de ruimte snel een ruimere en stijlvolle uitstraling.

Voor maatwerk badkamers biedt Schrijnwerker Maertens de mogelijkheid om al uw wensen en noden in de inrichting te verwerken; van voldoende opberg- en kastruimte tot een heel specifieke stijl. Waar u ook voor gaat, we leveren in ieder geval badkamermeubels in duurzaam, kwaliteitsvol hout met een aangepaste bescherming en beslag voor vochtige ruimtes.

Staat uw oude badkamer de uitvoering van uw plannen in de weg? Na een vlotte afbraak vervaardigen en installeren we uw nieuwe badkamermeubels in de stijl en het materiaal van uw keuze. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een afspraak.