Hendrik Maertens
interieurinrichting
schrijnwerk op maat

Keukens

Met een keuken op maat beschikt u over een kookruimte die optimaal benut kan worden. U krijgt een ruimte met een indeling volgens uw wensen en een uiterst praktische inrichting met maximale opbergmogelijkheden. Kortom: een keuken op maat van ùw manier van leven.

Wanneer Schrijnwerk Maertens uw keukenkasten op maat vervaardigt, hebt u volledige vrijheid in de keuze van materiaal, kleur en afwerking. We lossen het probleem van verloren hoeken en beperkingen van de ruimte op en creëren mogelijkerwijs keukenkasten die afwijken van de standaardafmetingen.

In het geval van lichamelijke beperkingen zoeken we samen met u naar goede oplossingen voor een betere toegankelijkheid en gebruik van uw keuken. Bij het installeren van open keukens op maat zorgen we voor een mooie eenheid met de rest van uw interieur.

Geen probleem als uw oude keuken eerst afgebroken moet worden. Schrijnwerk Hendrik Maertens levert maatwerk keukens zowel in nieuwbouw als bij renovatie.

Droomt u van een prachtige keuken op maat? Maak een afspraak met ons via het nummer 0495 77 34 06 voor een bezoek bij u ter plaatse.